Loading media...

Productie medewerker (m/v)

Zaltbommel

Job description

Productiemedewerker (m/v)

Wij zijn op zoek naar collega’s in de productie voor de installatie, montage en assemblage van onze mobiele weegsystemen (Handpalletwagens). Ben jij de hardwerkende en enthousiaste persoon die graag in een divers team werkt? Ben je een echte aanpakker en zit je niet graag stil? Solliciteer dan nu!

Wie ben jij?

Wij zoeken slimme, handige en praktische medewerkers die ervoor openstaan om onze producten en alle productiemethoden te leren kennen. Je houdt van aanpakken en vindt het leuk om veel verschillende soorten klussen te klaren. Je bent in staat om systemen op te tillen en te verplaatsen en gedurende een langere periode staande werkzaamheden uit te voeren. Wij vragen geen specifieke vooropleiding, maar zijn op zoek naar de echt gedreven medewerker. Het is voor jou vanzelfsprekend dat je je collega’s en je teamleden ondersteunt waar dat nodig is. En ook niet onbelangrijk, je wilt je werk graag goed doen, zonder fouten. Tot slot zoeken wij iemand die de Nederlandse taal beheerst.

Wat ga je doen?

• Installeren en assembleren van mobiele weegsystemen

• Assembleren van klein mechanische en elektronische onderdelen

• Licht mechanische aanpassingen zoals boren, slijpen en lassen

• Installeren en inregelen van elektronica op de eindproducten

• Verplaatsen en tillen van chassis

• Testen van gemonteerde weegsystemen

• Gereedmaken van weegsystemen voor verzending

Wat breng je mee?

• Positieve werkinstelling

• Aanpakkersmentaliteit

• Oog voor detail en focus op kwaliteit

• Teamplayer

• Beheersing van de Nederlandse taal

Wat kun je van ons verwachten?

Je komt terecht in een team bestaande uit ongeveer 30 assemblagemedewerkers met diverse achtergronden, nationaliteiten en leeftijden. Er heerst een gezellige, hardwerkende en informele werksfeer. Je werktijden zijn van 07:00 t/m 16:00 uur waarbij je een uur pauze hebt. Binnen RAVAS staat iedereen open voor elkaar en er zijn geen ingewikkelde hiërarchische structuren. Juist die familiesfeer vinden wij heel belangrijk. RAVAS mensen zorgen voor elkaar.

Over RAVAS

RAVAS is Europees marktleider op het gebied van mobiele weegsystemen voor handpalletwagens, magazijntrucks en vorkheftrucks. Verkoop en ondersteuning vinden plaats via een wereldwijd distributienetwerk. In Zaltbommel bevindt zich het hoofdkantoor met R&D, productie, sales en service. RAVAS excelleert in ondernemerschap, klantgerichtheid en innovatie. Onze groeiende organisatie is het ideale speelveld om je talenten te tonen en te ontwikkelen. RAVAS is begonnen met de bouw van een nieuw pand op een andere locatie in Zaltbommel, waar we in het 4e kwartaal van 2021 naartoe verhuizen.

Solliciteer nu!

Hebben we jouw interesse gewekt? Klik dan op de Apply button en stuur ons jouw CV met korte motivatie. Voor inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Koen van der Bruggen via +31 418 515220.

Job type
Vast
Posted
2021-10-20T00:00:00