Loading media...

Teamleider Productie

Zaltbommel

Job description

Teamleider productie

Zoek jij naar een aansturende rol in een technische omgeving? Ben jij in staat mensen te motiveren en processen te analyseren? Dan zoekt RAVAS jou. RAVAS zoekt een Teamleider Productie.

Wie ben jij?

Je weet wat het is om een groep van ongeveer 10 medewerkers aan te sturen en mensen te enthousiasmeren. Je hebt enkele jaren ervaring als teamleider in een productie gerelateerde omgeving. Je voelt je thuis in een technische omgeving en voor jou is coachen en inspireren een dagelijkse bezigheid. Je overziet het totale productieproces en weet de juiste interventies in te zetten. Stilzitten is niet aan jou besteed en je ziet stilstand als achteruitgang. In je drang naar verbetering betrek je de medewerkers van jouw afdeling en je collega teamleiders. Samenwerken is voor jou dan ook de weg naar succes.

Wat ga je doen?

• Aansturen, begeleiden en coachen van een groep van ongeveer 10 medewerkers

• Creëren van een teamgevoel, inspireren en motiveren

• Toezien op de kwaliteit van de geproduceerde systemen

• Samen met de Productieplanner de planning beheren

• Processen optimaliseren en verbeteringen initiëren

• Opstellen van doelen en zorgdragen voor het behalen van de gestelde doelen

• Creëren en borgen van een productieve, veilige en gezellige werkomgeving

Waar kom je terecht?

RAVAS produceert en ontwikkelt mobiele weegsystemen voor handpalletwagens, magazijntrucks en vorkheftrucks. Het is een technische omgeving waarbij elektrotechniek, mechaniek en Software samenkomen. Je komt terecht in een gloednieuw pand in Zaltbommel.

De productie bestaat uit 3 afdelingen met ieder een teamleider: Handpalletwagens, Pre assemblage en Specials. Deze vacature richt zich op de afdeling Specials. Binnen de afdeling Specials worden klant specifieke orders gemonteerd. Een afdeling waarbij systemen op maat worden gemaakt en veel variatie zit in de te monteren systemen. Een arbeidsintensiever proces waarbij ongeveer 10 systemen per dag worden gemonteerd. In deze functie rapporteer je aan de Productiemanager.

Wat levert het je op?

• Een mooi salaris tussen de €2.700,- en €3.100,- bruto per maand, conform de CAO Metalektro

• 27 vakantiedagen en daarbovenop 13 roostervrije dagen

• Reiskostenvergoeding woon-werk

• Onderdeel van de CAO Metalektro en een uitgebreide Pensioenregeling bij PME

• Inspirerende werkomgeving in een hypermodern pand

• Loopafstand van treinstation Zaltbommel

• Personeelsvereniging voor uitjes en activiteiten

Over RAVAS

RAVAS is Europees marktleider op het gebied van mobiele weegsystemen voor handpalletwagens, magazijntrucks en vorkheftrucks. Verkoop en ondersteuning vinden plaats via een wereldwijd distributienetwerk. RAVAS excelleert in ondernemerschap, klantgerichtheid en innovatie.

Onze groeiende organisatie is het ideale speelveld om je talenten te tonen en te ontwikkelen. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Zaltbommel waar wij zich gevestigd in een gloednieuw pand. Zie de video hieronder voor een eerste impressie.

RAVAS is een internationale organisatie met een echte aanpakkerscultuur waar een gezellige, serieuze en nuchtere werksfeer heerst. Binnen RAVAS staat iedereen open voor elkaar en staan vooruitgang en samenhorigheid hoog in het vaandel.

Solliciteer nu!

Hebben we jouw interesse gewekt? Reageer dan via de Apply button hierboven en stuur jouw cv en motivatiebrief toe. Voor inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Koen van der Bruggen via +31 418 515220.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Job type
Vast
Industry
Manufacturing
Posted
2021-11-18T00:00:00