Loading media...

Logistiek medewerker

Zaltbommel

Job description

Logistiek medewerker

Heb jij ervaring in het controleren en ontvangen van inkomende en uitgaande goederen? Weet je hoe het is om te werken met werkopdrachten, materiaalbonnen en verzendlijsten? Ben je de logistieke allrounder? Twijfel dan niet en kom ons warehouseteam versterken!

Wie ben jij?

Wij zoeken een slimme, handige en praktische logistieke medewerker die de werkzaamheden snel oppakt. Je bent een aanpakker die het leuk vindt om veel verschillende klussen te klaren. Je hoeft je niet te vervelen en haalt je dagelijkse doel op de stappenteller zonder probleem. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat alles goed wordt afgehandeld zonder fouten. De klant, in dit geval de eigen productieafdelingen, is voor jou de koning en je vindt het leuk je collega’s te helpen. Tot slot zoeken wij iemand die de Nederlandse taal beheerst.

Wat ga je doen?

• Controleren, ontvangen, uitgeven en administratief verwerken van goederen en materialen.

• Controleren van alle artikelen op schade en waar nodig afhandelen van de schade

• Het op peil houden van voorraadgoederen in de productie

• Materialen en onderdelen voorzien van ordernummers en/of materiaalcodes.

• Administratieve afhandeling in het ERP systeem.

Wat breng je mee?

• Ervaring in een logistieke functie

• Je hebt een heftruckcertificaat of bent bereid die te behalen

• Grote mate van nauwkeurigheid en oplettendheid

• Klantgerichte en faciliterende werkhouding

• Stressbestendig, secuur en flexibel

• Beheersing van de Nederlandse taal

Wat kun je van ons verwachten?

Je komt terecht in een overwegend jong team bestaande uit ongeveer 7 logistieke medewerkers met diverse achtergronden, nationaliteiten en leeftijden. Er heerst een gezellige, hardwerkende en informele werksfeer. Je werktijden zijn van 08:00 t/m 17:00 uur waarbij je een uur pauze hebt. Binnen RAVAS staat iedereen open voor elkaar en er zijn geen ingewikkelde hiërarchische structuren. Juist die familiesfeer vinden wij heel belangrijk. RAVAS mensen zorgen voor elkaar.

Over RAVAS

RAVAS is Europees marktleider op het gebied van mobiele weegsystemen voor handpalletwagens, magazijntrucks en vorkheftrucks. Verkoop en ondersteuning vinden plaats via een wereldwijd distributienetwerk. In Zaltbommel bevindt zich het hoofdkantoor met R&D, productie, sales en service. RAVAS excelleert in ondernemerschap, klantgerichtheid en innovatie. Onze groeiende organisatie is het ideale speelveld om je talenten te tonen en te ontwikkelen. RAVAS is begonnen met de bouw van een nieuw pand op een andere locatie in Zaltbommel, waar we in het 4e kwartaal van 2021 naartoe verhuizen.

Solliciteer nu!

Hebben we jouw interesse gewekt? Klik dan op de Apply button en stuur ons jouw CV met korte motivatie. Voor inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Koen van der Bruggen via +31 418 515220.

Job type
Vast
Posted
2021-10-20T00:00:00
Closing