Loading media...

HR Business Partner

Zaltbommel

Job description

HR Business Partner (0,8-1,0 FTE)

Krijg jij energie van een dynamische omgeving in de maakindustrie waar techniek en innovatie samenkomen? Ben je een kei in het adviseren, coachen en begeleiden van zowel operationele, tactische alsmede strategische personeelsvraagstukken? Dan ben je welkom om mee te bouwen aan het RAVAS-team van de toekomst.

Wie ben jij?

Jij bent een allround HR-professional met de nodige bagage die alle deelgebieden binnen HR in meer of mindere mate wel heeft aangeraakt. Je bent authentiek, ambitieus, hands-on, proactief en gedreven. En niet onbelangrijk, je bent toe aan een nieuwe, frisse en dynamische baan, waarin je niet kunt wachten om jouw HR-speelveld vorm te geven. Met jouw ervaring en expertise ben je in staat om innovatieve ideeën onder de aandacht te brengen en vervolgens ook in projectvorm concreet vorm te geven.

Je schakelt gemakkelijk tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau, bent inhoudelijk sterk, stressbestendig en je kunt goed luisteren. Je houdt het management scherp door op jouw eigen authentieke wijze kritische vragen te stellen.

Wat ga je doen?

De afdeling HR richt zich in de basis op het menselijk kapitaal binnen RAVAS: de juiste professional op de juiste plek op het juiste moment. Niet alleen voor nu, maar vooral zoveel als mogelijk voor de toekomst. Juist dat maakt de afdeling HR tot een onmisbare partner in business!

Niet voor niets ben je de allround sparringpartner en coach voor de jou toebedeelde afdelingen en medewerkers binnen de afdelingen Sales, Service, Marketing en Innovatie. Hierbij draag je actief bij aan het verder professionaliseren van de organisatie. Samen met je collega’s streef je naar een kwalitatief hoogwaardige en duurzame organisatie door continu de beste mensen op de juiste plaats te zetten.

• Het adviseren, coachen en begeleiden van zowel operationele, tactische alsmede strategische personeelsvraagstukken.

• Het geven van (ongevraagd) strategisch/tactisch advies aan het (lijn)management.

• Het ontwikkelen en faciliteren van ontwikkelings- of opleidingstrajecten.

• Vanuit de strategie en kernwaarden (strategisch en tactisch) invulling geven aan de HR-activiteiten.

• Bijdragen aan het vergroten van de betrokkenheid van medewerkers en het verhogen van de effectiviteit.

• Het verbinden van medewerkers om zo doelen en resultaten te bereiken en de HR-dienstverlening continu te verbeteren.

Wat breng je mee?

• Een HBO- of WO-diploma en relevante werkervaring binnen een bij voorkeur internationale HR-omgeving.

• Minimaal 5 jaar ervaring in HR, in een adviserende HR rol.

• Je hebt ervaring in het adviseren over en het begeleiden van cultuur- en verandervraagstukken binnen organisaties.

• Je bent in staat om complexere HR-vraagstukken te vertalen en hiervoor passende oplossingen te bedenken of verbetervoorstellen te maken.

• Je bent inhoudelijk een sterke en kritische gesprekspartner, op alle niveaus in de organisatie.

• Je hebt zicht op ontwikkelingen binnen het HR-vakgebied en kennis van arbeidsrecht en Arbowetgeving.

• Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat levert het je op?

• Een salaris, tussen de €4.000 - €5.000 bruto per maand, exclusief vakantiegeld (8%).

• 27 vakantiedagen en daarbovenop 13 roostervrije dagen.

• Een goede balans tussen werk en privé, mede door de uitrol van hybride werken.

• Onderdeel van de CAO Metalektro en een uitgebreide Pensioenregeling bij PME.

• Reiskostenvergoeding woon-werk.

• Inspirerende werkomgeving in een hypermodern pand.

• Loopafstand van treinstation Zaltbommel.

• Personeelsvereniging voor uitjes en activiteiten.

Wat kun je van ons verwachten?

Je komt terecht in een internationale organisatie met een echte aanpakkerscultuur. Er heerst een gezellige, serieuze en nuchtere werksfeer. Binnen RAVAS staat iedereen open voor elkaar en er zijn geen ingewikkelde hiërarchische structuren. Juist die familiesfeer vinden wij heel belangrijk. RAVAS mensen zorgen voor elkaar.

Binnen het HR-plan voor de komende jaren is de rol van HR Business Partner een nieuwe functie. De collega’s binnen Sales, Marketing, Service en Innovatie zijn werkzaam in Nederland, maar vooral ook in de diverse landen in Europa. In deze nieuwe rol krijg je de ruimte om hier invulling aan te geven. Als HR Business Partner ben je onderdeel van het HR-team van RAVAS. Je rapporteert aan de HR Director. Daarnaast zijn de HR Officer, de Corporate Recruiter en de HR Project Managers onderdeel van het HR-team, evenals je collega HR Business Partner.

Over RAVAS

RAVAS is Europees marktleider op het gebied van mobiele weegsystemen voor handpalletwagens, magazijntrucks en vorkheftrucks. Verkoop en ondersteuning vinden plaats via een wereldwijd distributienetwerk. RAVAS excelleert in ondernemerschap, klantgerichtheid en innovatie. Onze groeiende organisatie is dan ook het ideale speelveld om je talenten te tonen en te ontwikkelen. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Zaltbommel waar wij zijn gevestigd in een gloednieuw pand.

Solliciteer nu!

Hebben we jouw interesse gewekt? Solliciteer dan graag via de apply button bovenin. Voor inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Koen Smulders via +31 418 515220.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Job type
Vast
Industry
Human Resources
Posted
2021-12-23T00:00:00