Loading media...

Financieel talent

Zaltbommel

Job description

Financieel talent

Heb je net je een financiële HBO opleiding afgerond of ben je na een aantal jaar werkervaring toe aan de vervolgstap? Ambieer jij een toekomst als Assistent Controller of Financial Accountant? Dan zoekt RAVAS jou! Wij zoeken een talent die zichzelf verder wilt ontwikkelen binnen het Finance vakgebied.

Wie ben jij?

Een gedreven persoon die zich wil gaan ontwikkelen tot een vakvolwassen medewerker. Je vindt het leuk om financiële gegevens inzichtelijk te maken en deze vervolgens ook te analyseren. Je hebt de ambitie om processen en rapportages op te stellen en te optimaliseren. Je komt met verbetervoorstellen en denkt na over de verdere professionalisering van de organisatie. Je vindt het leuk vindt om in een organisatie terecht te komen waar we samen de basis gaan neerzetten en vanaf daar gaan groeien. Samenwerken is voor jou belangrijk en je betrekt graag andere afdelingen bij verbeteringen. Je bent punctueel, nauwkeurig en cijfermatig goed onderlegd. Je schroomt niet om je handen uit de mouwen te steken en wordt enthousiast van een internationaal speelveld.

Wat ga je doen?

In onze groeiende organisatie gaan we jou helpen ontwikkelen. Je bent verantwoordelijk voor het verwerken, analyseren en optimaliseren van financiële cijfers, mutaties en gegevens. Je controleert financiële gegevens, prijzen en facturen. Deze cijfers en informatie verwerk je in Exact Synergy & Globe. Vanuit deze basis ga je samen met de Finance Director zorgen voor het inzichtelijk maken van processen en managementinformatie. Je voorziet verschillende stakeholders van de juiste informatie en analyses. Je stelt conceptbegrotingen, prognoses en financiële overzichten op. Je voert controles uit gericht op kostenbeheersing en –bewaking en analyse van budgetten versus werkelijkheid. Op basis van jouw ervaring en ontwikkelbehoefte kijken we samen welke analyses, rapportages en procesverbeteringen het beste bij jou en de organisatie passen.

Wat breng je mee?

• HBO opleiding binnen het Finance vakgebied en/of enkele jaren werkervaring

• Leergierige en gedreven instelling

• Ervaring met het verwerken van financiële gegevens

• Ervaring of affiniteit met procesoptimalisatie, rapportages en financiële controles

• Handig met computers en systemen

• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

• In staat om zelfstandig te werken en bezit over een sterk verantwoordelijkheidsgevoel

Wat kun je van ons verwachten?

Je komt terecht in een team bestaande uit zeven collega’s. Er heerst een gezellige, serieuze en nuchtere werksfeer. Samen met jou gaan we ontdekken waar jij naar toe kan groeien. We zullen jou begeleiden en ontwikkelen op de onderdelen die goed bij jou passen. Binnen RAVAS staat iedereen open voor elkaar en er zijn geen ingewikkelde hiërarchische structuren. Juist die familiesfeer vinden wij heel belangrijk. RAVAS mensen zorgen voor elkaar.

Over RAVAS

RAVAS is Europees marktleider op het gebied van mobiele weegsystemen voor handpalletwagens, magazijntrucks en vorkheftrucks. Verkoop en ondersteuning vinden plaats via een wereldwijd distributienetwerk. In Zaltbommel bevindt zich het hoofdkantoor met R&D, productie, sales en service. RAVAS excelleert in ondernemerschap, klantgerichtheid en innovatie. Onze groeiende organisatie is het ideale speelveld om je talenten te tonen en te ontwikkelen. RAVAS is begonnen met de bouw van een nieuw pand op een andere locatie in Zaltbommel, waar we in het 4e kwartaal van 2021 naartoe verhuizen.

Solliciteer nu!

Hebben we jouw interesse gewekt? Klik dan op de Apply button en stuur ons jouw CV met een korte motivatie. Voor inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Koen van der Bruggen via +31 418 515220.

Job type
Vast
Industry
Finance
Posted
2021-08-11T00:00:00