Loading media...

Sales Office Employee

Zaltbommel

Job description

Sales Office Employee

Ben jij servicegericht en haal je energie uit het klantcontact met klanten? Ben jij in staat orders en offertes secuur te verwerken en op te volgen? Wil jij aan de slag in een gezellig en hecht team? Zoek dan niet verder! RAVAS zoekt een Sales Office Employee.

Wat ga je doen?

Binnen RAVAS is de afdeling Sales Office hét internationale aanspreekpunt voor klanten en distributeurs. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van offertes, het invoeren van orders en het ondersteunen van de verkoopteams wereldwijd. RAVAS heeft vertegenwoordigers en importeurs in verschillende landen in Europa en Amerika. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het contact met klanten uit de hele wereld.

Als Sales Office Employee heb je veelvuldig contact met klanten via telefoon en mail. Je beantwoordt sales gerelateerde vragen over levertijden en documentatie, neemt proactief contact op met klanten en belt offertes na. Je bent verantwoordelijk voor de juiste orderverwerking en pakt door bij kansen en/of problemen. Alle informatie verwerk je in onze systemen Exact Globe en Synergy. Verder heb je veelvuldig contact met interne afdelingen zoals order administration, sales en service, voornamelijk in het Nederlands. Je bent werkzaam in Zaltbommel en rapporteert rechtstreeks aan de Sales Office Manager.

Wie ben jij?

Een echte teamspeler bij wie samenwerken hoog in het vaandel staat. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en werkt zorgvuldig. Je bent in staat snel te schakelen en veel verschillende offertes en vragen te behandelen. Je communiceert makkelijk in verschillende talen en met interne afdelingen. De klant staat bij jou altijd centraal en je zorgt voor een goede verwerking van de informatie.

Wat breng je mee?

• MBO+ werk- en denkniveau

• Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in internationale sales support

• Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels. Beheersing van de Duitse, Spaanse of Franse taal is een pré

• Goede computer vaardigheden , hebt nieuwe systemen snel onder de knie

• Voor jou draait alles om klant- en servicegerichtheid

• Neemt verantwoordelijkheid en durft beslissingen te nemen

• Teamspeler, stressbestendig en nauwkeurig

Wat kun je van ons verwachten?

Je komt terecht in een hecht team bestaande uit zeven collega’s van verschillende nationaliteiten. Er heerst een gezellige, serieuze en nuchtere werksfeer. Gedeeltelijk thuiswerken in deze rol is na de inwerkperiode mogelijk. Binnen RAVAS staat iedereen open voor elkaar en er zijn geen ingewikkelde hiërarchische structuren. Juist die familiesfeer vinden wij heel belangrijk. RAVAS mensen zorgen voor elkaar.

Over RAVAS

RAVAS is Europees marktleider op het gebied van mobiele weegsystemen voor handpalletwagens, magazijntrucks en vorkheftrucks. Verkoop en ondersteuning vinden plaats via een wereldwijd distributienetwerk. In Zaltbommel bevindt zich het hoofdkantoor met R&D, productie, sales en service. RAVAS excelleert in ondernemerschap, klantgerichtheid en innovatie. Onze groeiende organisatie is het ideale speelveld om je talenten te tonen en te ontwikkelen. RAVAS is begonnen met de bouw van een nieuw pand op een andere locatie in Zaltbommel, waar we in het 4e kwartaal van 2021 naartoe verhuizen.

Solliciteer nu!

Hebben we jouw interesse gewekt? Klik dan op de Apply button en stuur ons jouw CV met motivatiebrief. Voor inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Koen van der Bruggen via +31 418 515220.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Job type
Vast
Industry
Sales & Marketing
Posted
2021-10-20T00:00:00